Thursday, 14 April 2011

Musuh Utama Wanita

KANSER....msti ramai yg takut/gerun/seram/fobia bila dgr jer prkataan nie kn...trmasuk la sy...salah satu pnyakit yg sukar utk d ubati...trdpt plbagai kanser spt kanser payudara,kanser rahim,kanser tulang dsb....



now,my besfrenz dr sekolah rendah smp la meningkat dewasa nie telah d suspek kanser...mcm xprcaya jer...dh sebulan dia trlantar sakit,tp aku xtau pun...bru2 ni aku ada melawat dia d hspital hasil maklumat my schoolmate...doktor still dlm proses nk tentukan kanser apa yg d alami oleh my bf...bygkan dlm sebulan berat badan trun smp 10kg...my bf said smada kanser darah or kanser tulang...



my bf nie dh kahwin,anak bru sorang...klu xsilap next month besday her princess...oooohhh sgt sedih n kesian for her baby,yg masih xtahu apa2...msti tringatkan belaian ibunya yg kini berjuang utk hidup....nsib baik keluarga beliau byk membantu dan memberi sokongan...



mamadanish : to be continued......

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

u click me,i click u,we get the money!!!

Love is...
© my lovely journey - Template by Blogger Sablonlari - Font by Fontspace